15 oktober 2020 | 2 min.

Drie nieuwe huurders voor Leidsche Rijn Centrum

a.s.r real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. drie nieuwe huurcontracten voor Leidsche Rijn Centrum. Met eetcafé de Baron en restaurant IndoFoodhouse wordt het horeca aanbod in Leidsche Rijn Centrum verder uitgebreid. Daarnaast werd een overeenkomst met KPN gesloten. Eind oktober openen ze hun deuren.

Eetcafé de Baron is gelegen op de prominente hoek Brusselplein 185 en is circa 231 m2 groot. Je kunt hier terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch, borrel of voor één van de specialiteiten van de houtskoolgrill. Door de kruising eetcafé en Franse Bistro creëert de eigenaar een echt huiskamergevoel waar iedereen in Leidsche Rijn zich thuis voelt.

Het IndoFoodhouse restaurant van circa 116 m2 groot is te vinden op Wenenpromenade 1. Het restaurant speelt in op de trend van gemak en genot. Drukke huishoudens uit Leidsche Rijn kunnen hier terecht voor een ware spijssensatie uit de Indonesische keuken. Het restaurant heeft een afhaal- en bezorgservice en je kunt er geheel in Balinese stijl lunchen en dineren. Brecheisen Bedrijfsmakelaars heeft namens a.s.r real estate de onderhandelingen gevoerd.

De winkel van KPN is circa 165 m2 groot en gelegen aan Praagpromenade 4. Bezoekers kunnen hier terecht voor advies en de aankoop van producten op het gebied van mobiele telefoons, internet en televisie. Retail Property Management heeft KPN geadviseerd tijdens de onderhandelingen.

Leidsche Reijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum in Utrecht

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is het moderne stadscentrum voor een stadsdeel van bijna 100.000 inwoners. Om in te shoppen, verse boodschappen te halen en om bij heerlijk eten te genieten van quality time met vrienden en familie. Een ontmoetingsplek voor Leidsche Rijners, stad- en streekgenoten. De winkelervaring in het stadscentrum wordt vergroot met de LRC-app. Bij aankopen worden punten gespaard die in te wisselen zijn op acties van horeca en winkels in het stadscentrum. De eerste twee uur parkeren is gratis