18 november 2021 | 2 min.

Drie nieuwe horecaformules komen naar Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een nieuwe huurovereenkomst met W. Qiu Holding B.V. voor Leidsche Rijn Centrum. De verhuurde ruimte ligt aan het Brusselplein en heeft een oppervlakte van circa 560 m2. De ruimte zal worden gesplitst zodat er drie nieuwe formules in passen, namelijk een Bubble Tea Café, een Oriëntal Store en een Noodle restaurant.

Het Bubble Tea Café wordt circa 55 m2 groot en is gelegen aan Brusselplein 87. Bubble Tea is met name onder jongeren erg populair en is momenteel nog niet te verkrijgen in Leidsche Rijn Centrum.

De Oriëntal Store is een speciaalzaak met een compleet assortiment typisch Aziatische producten die veelal rechtstreeks in Azië worden ingekocht. Tevens kun je in de winkel complete maaltijden afhalen afkomstig uit de Chinese keuken. De winkel is circa 160 m2, gelegen aan Brusselplein 83.

Het Noodle restaurant van circa 320 m2 krijgt een groot terras en is gelegen aan Brusselplein 85. De drie formules zullen naar verwachting eind dit jaar hun deuren openen.

More Vastgoed heeft de huurder geadviseerd en CBRE heeft namens a.s.r real estate de onderhandelingen gevoerd.

Leidsche Rijn Centrum A.S.R. Real Estate

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn Centrum is het moderne stadscentrum voor een stadsdeel van bijna 100.000 inwoners. Om in te shoppen, verse boodschappen te halen en om bij heerlijk eten te genieten van quality time met vrienden en familie. Een ontmoetingsplek voor Leidsche Rijners, stad- en streekgenoten. De winkelervaring in het stadscentrum wordt vergroot met de LRC-app. Bij aankopen worden punten gespaard die in te wisselen zijn op acties van horeca en winkels in het stadscentrum. De eerste twee uur parkeren is gratis.