10 mei 2021 | 1 min.

Diamanten juwelenontwerper Jura Jewelry vestigt zich in De Passage

Jura Jewelry opent in mei 2021 haar eerste winkel in Nederland in De Passage in Den Haag. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige overeenkomst af met het juwelenmerk. De winkel opent aan de Passage 23 en heeft een oppervlakte van circa 23 m2 op de begane grond.

Jura staat wereldwijd bekend als één van de meest geavanceerde diamantzetters en ontwikkelaar van revolutionaire diamant zettechnieken. JURA fine Jewelry Boutique is de eerste boutique in Nederland en presenteert Jura’s eigen juwelen design dat uniek is door zijn eenvoud in combinatie met technologische verfijning op werelds top niveau.

De Passage Den Haag

De Passage in Den Haag

De Passage

De Passage (12.000m2) is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich op een prominente locatie tussen de Spuistraat en de Hoogstraat in Den Haag. De winkelpassage focust zich op het midden tot hoog segment en heeft een mix van zelfstandige ondernemers en landelijke formules, versterkt met internationale winkelketens. De Passage is The Shopping Heritage van Nederland.