26 september 2023 | 2 min.

Chocolaterie Coco & Sebas opent brandstore in De Passage in Den Haag

Chocolaterie Coco & Sebas heeft officieel op 12 augustus jl. haar deuren in de Passage in Den Haag geopend. Het pand is gevestigd aan Passage 53 en heeft een totale oppervlakte van ca 96 m2 verdeeld over twee verdiepingen. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige overeenkomst af met de chocolaterie.

Chocolaterie Coco & Sebas
Vanuit zijn chocolade-atelier in Oirschot werkt chef-patissier Remy Rombouts samen met een team van patissiers aan de luxe chocolade-cadeautjes van het merk Coco & Sebas. Vanaf 12 augustus kun je terecht in de gloednieuwe winkel van Coco & Sebas in De Passage. In deze brandstore vind je niet alleen unieke producten zoals een chocolade hart, lekkere pindarotsjes met versgebrande noten, reepjes met bijzondere ingrediënten die te lekker zijn om te stoppen met eten maar ook gewoonweg de allerlekkerste bonbons. Coco & Sebas is hét adres om een cadeautje te kopen. Of het nu voor je geliefde, vriendin of collega is, bij Coco & Sebas vind je luxe cadeautjes voor ieder budget. Naast chocolade staat Coco & Sebas ook bekend om heerlijke koffievariaties dus ook voor de lekkerste cappuccino, espresso of latte van de stad kun je er terecht.

De Passage
De Passage (12.000m2) is de oudste winkelpassage van Nederland en bevindt zich op een prominente locatie tussen de Spuistraat en de Hoogstraat in Den Haag. De winkelpassage focust zich op het midden tot hoog segment en heeft een mix van zelfstandige ondernemers en landelijke formules, versterkt met internationale winkelketens.

Den Haag Passage 1