19 september 2022 | 2 min.

Bufkes opent nieuwe broodjeszaak in kantoor Semaphore in Den Bosch

Bufkes Nederland B.V, een franchiseketen van broodjeszaken, opent medio oktober een nieuwe vestiging in kantoorgebouw Semaphore in Den Bosch. a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Mobility Office Fund, eigenaar van het gebouw, een langjarige huurovereenkomst voor een unit van 120 m2 op de begane grond.

Charles Sampers, Directeur Bufkes: “De keuze voor Semaphore was gemakkelijk, een vestiging met een markante uitstraling te midden van veel zakelijke dienstverleners en direct gelegen naast het busplatform en treinstation. Dat is een perfecte startsituatie voor onze nieuwe franchiser. Ik verwacht dan ook dat veel reizigers en werknemers rondom het stationsgebied en het Paleiskwartier ons snel weten te vinden voor een heerlijke lunch of koffiebreak.”

Meer over Bufkes
Bufkes heeft inmiddels 40 vestigingen verspreid over Nederland. Per dag verkopen ze honderden broodjes, warme soepen, frisse salades, complete menu’s en de lekkerste speciaal-koffies.

Kantoorgebouw Semaphore in Den Bosch
Het kantoorgebouw Semaphore is gelegen aan de hoofdentree van het Centraal Station van Den Bosch met een directe verbinding naar het Paleiskwartier. De historische binnenstad is op enkele minuten loopafstand gelegen. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van het Gerechtshof ‘s-Hertogenbosch en zakelijke dienstverleners. Het representatieve kantoorgebouw heeft een markante uitstraling. Parkeren is mogelijk in parkeergarage Stationsplein.