11 juni 2024 | 2 min.

a.s.r. real estate werkt samen met Ecorus om Paris Proof-ambities te realiseren

a.s.r. real estate kiest voor een samenwerking met Ecorus, de One-Stop Solar Shop, om haar Paris Proof-ambities uiterlijk in 2045 te realiseren. Het plaatsen van zonnepanelen en het gebruik van lokaal opgewekte energie is één van de maatregelen in het continue verduurzamingsproces van a.s.r. real estate. a.s.r. real estate wordt door Ecorus voorzien van betrouwbare en efficiënte zonne-energieoplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

One-Stop Solar Shop

a.s.r. real estate heeft gekozen voor Ecorus vanwege hun expertise op het vlak van de uitrol van zonnesystemen. Edwin van de Woestijne, managing director commercieel vastgoed bij a.s.r. real estate: “We hebben in voorgaande jaren zonnepanelen geplaatst op grote daken van kantoren, winkels en supermarkten. Ecorus gaat ons helpen met de volgende stap, het plaatsen van zonnepanelen op de minder makkelijk toegankelijke en kleinere locaties. Daarnaast willen we het beheer van al deze zonnepanelen bij één partij onderbrengen. In Ecorus hebben we een betrouwbare ketenpartner gevonden met een bewezen track-record.”

Ecologische voetafdruk vastgoed verkleinen

Ecorus blijft zich inzetten voor het verduurzamen van vastgoedportefeuilles en ziet a.s.r. real estate als een uitstekende partner vanwege de diversiteit aan panden die zij bezitten. Deze samenwerking versterkt onze gezamenlijke missie om de ecologische voetafdruk van vastgoed te verkleinen. Gert-Jan Geerinckx, Head of Sales Retail bij Ecorus: "Wij vinden het geweldig om met a.s.r. real estate samen te werken, omdat wij zo samen bijdragen aan de verduurzaming van de maatschappij en een positieve impact kunnen maken."

DSC 3702

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst op de Provada

Disclaimer

Dit is een publicitaire mededeling. Raadpleeg het prospectus van de genoemde fondsen voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Bij de beslissing om in de gepromote fondsen te beleggen moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en doelstellingen van de gepromote fondsen, zoals beschreven in het prospectus van het betreffende fonds. Het prospectus en nadere informatie over de duurzaamheidsaspecten van de gepromote fondsen vind u hier: https://asrrealestate.nl/beleggingen.

a.s.r. real estate is beheerder van beleggingsinstellingen en is opgenomen in het register van de AFM.

Ga naar beleggingen