21 april 2023 | 1 min.

a.s.r. real estate verlengt vijf huurovereenkomsten voor winkelcentrum Castellum in Houten

Onlangs heeft a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de huurovereenkomsten verlengd met AS Watson (Kruitvat), Kastino, Castellum kledingreparatie & stomerij, Gelderblom slager & partyservice Houten en Kwalitaria in winkelcentrum Castellum in Houten. Met deze verlengingen blijft het winkelaanbod gevarieerd in het winkelcentrum met sterke dag- en avondhoreca en speciaalzaken.

Boudewijn Vermeer, assetmanager van het ASR Dutch Prime Retail Fund: “Wij zijn enorm verheugd met deze mooie verhuurtransacties van ondernemers die bijdragen aan het succes van winkelcentrum Castellum. Het winkelcentrum is op een drietal kleine units na, volledig en langjarig verhuurd. Op dit moment vinden er gesprekken plaats met diverse interessante partijen met als doel een verdere versterking van de huidige brancemix voor de lange termijn.”

Winkelcentrum Castellum Houten
Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 8.500 m2 met een grote overdekte parkeergarage, een goede bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod met sterke dag- en avondhoreca. Naast bijvoorbeeld Hoogvliet en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder een Etos, The Readshop, SNS en Kruidvat. Ook speciaalzaken zoals Bakkerij Hogenboom, Peter Ultee Groenten & Fruit en Gelderblom Slagerij en diverse horecazaken zijn goed vertegenwoordigd.

Nuvastgoed Luchtfotografie 00402 1325