25 mei 2023 | 2 min.

a.s.r. real estate verhuurt aan Sneakerfirma en Cotton Club in Haarlem

a.s.r. real estate sloot namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurcontract met Sneakerfirma voor de winkel aan de Grote Houtstraat 26 in Haarlem. De winkel aan de Grote Houtstraat 28-30 in Haarlem is verhuurd aan de formule Cotton Club van The Sting Companies. Beide winkels zijn eind april geopend.

De Sneakerfirma in Haarlem is de tweede winkel van de 18-jarige ondernemer Justin Wildöer die op zijn 17de zijn eerste winkel opende in Hoorn. De winkel aan de Grote Houtstraat 26 in Haarlem heeft circa 183 m² aan winkelruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Sneakerfirma verkoopt exclusieve sneakers variërend in prijs vanaf € 199,- tot wel € 8.499,- voor unieke exemplaren.

The Sting Companies huurt de circa 755 m² aan winkelruimte verdeeld over de begane grond en eerste verdieping aan de Grote Houtstraat 28-30 in Haarlem. Hierin is de formule Cotton Club gevestigd. Dit kledingmerk is geïnspireerd op de mediterrane levensstijl. Het winkelconcept is smaakvol, vrouwelijk en heeft een zachte uitstraling door het gebruik van wit, veel licht en voelt aan als een charmante boetiek. De collectie kenmerkt zich door het gebruik van comfortabele en kwalitatieve materialen, zachte kleuren en creëert hiermee een collectie die past bij iedereen.

Bij beide transacties werd a.s.r. real estate bijgestaan door BVVL Winkelvastgoed adviseurs. BLAUW Vastgoed adviseerde Sneakerfirma en The Sting Companies werd geadviseerd door Kroese Paternotte.

Haarlem, Grote Houtstraat 26, Sneakerfirma

Grote Houtstraat 26 in Haarlem, Sneakerfirma

Haarlem, Grote Houtstraat 28 30

Grote Houtstraat 28-30 in Haarlem, Cotton Club

 
Dit is een publicitaire mededeling. Raadpleeg het prospectus van de genoemde fondsen voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Bij de beslissing om in de gepromote fondsen te beleggen moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en doelstellingen van de gepromote fondsen, zoals beschreven in het prospectus van het betreffende fonds. Het prospectus en nadere informatie over de duurzaamheidsaspecten van de gepromote fondsen vind u hier: asrrealestate.nl/beleggingen.a.s.r. real estate is beheerder van beleggingsinstellingen en is opgenomen in het register van de AFM.