06 juni 2023 | 2 min.

a.s.r. real estate sluit overeenkomst met Kamera Express voor winkel in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een langjarige huurovereenkomst met Kamera Express voor ruim 370 m2 winkelruimte op Parijsboulevard 4 in Leidsche Rijn Centrum. Leidsche Rijn Centrum vierde onlangs haar 5-jarig bestaan en blijft door haar aantrekkingskracht jaarlijks groeien in bezoekersaantallen.

Met de nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum verwacht Kamera Express de klanten rondom Utrecht te kunnen bedienen. “Voor onze klanten is bereikbaarheid en goede parkeermogelijkheden een belangrijk punt. De locatie van Leidsche Rijn Centrum viel daardoor direct op”, aldus Marvin Kohen, Directeur Retail bij Kamera Express. Naar verwachting wordt de nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum in september geopend. 

Over Kamera Express
Kamera Express is al 25 jaar dé beeldspecialist in de Benelux voor apparatuur en accessoires op het gebied van foto en video en biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en apparatuur leasing. Kamera Express telt momenteel 33 winkels in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. 

Leidsche Rijn Centrum in Utrecht
Het Leidsche Rijn Centrum kent een oppervlakte van circa 40.000m2 winkelruimte en vormt door de diverse speciaalzaken, restaurants en landelijke ketens zoals H&M, Rituals, ICI Paris XL en ONLY een levendig centrum. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunnen bezoekers terecht bij diverse verswinkels en de grootste Jumbo Foodmarkt van Utrecht. 

Brecheisen Bedrijfsmakelaars B.V. heeft a.s.r. real estate geassisteerd bij deze transactie.  

20210608 Leidscherijncentrum Joniisraeli 117 5D4 9188