09 april 2024 | 2 min.

a.s.r. real estate sluit meerdere huurovereenkomsten in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. meerdere langjarige huurovereenkomsten voor ruim 800 m2 winkel- en horecaruimte in Leidsche Rijn Centrum. MS Mode, Cameranu en Papa’s Pannenkoeken openen de komende maanden hun deuren. 

MS Mode
De modeketen MS Mode richt zich op betaalbare mode voor de maten 40 tot en met 54 en vestigt zich in Leidsche Rijn centrum aan de Wenenpromenade 68. Het betreft een winkelruimte ter grootte van 217 m2. De winkel van MS Mode werd op 4 april geopend. 

Cameranu
Cameranu is de foto- en videospecialist van Nederland en opent naar verwachting in het tweede kwartaal van dit jaar haar nieuwe vestiging in Leidsche Rijn Centrum. Het betreft een winkelruimte ter grootte van 398 m2 aan de Parijsboulevard 201. 

Papa’s Pannenkoeken 
In de horecaruimte van 194 m2 gelegen aan het Hof van Bern 37 opent Papa’s Pannenkoeken naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar. De verkoop van pannenkoeken én het vermaken van kinderen staan in dit restaurant centraal.

Leidsche Rijn Centrum in Utrecht
Leidsche Rijn Centrum heeft een oppervlakte van circa 40.000 m2 winkelruimte en vormt door de diverse speciaalzaken, restaurants en landelijke ketens zoals H&M, Rituals, ICI Paris XL en ONLY een levendig centrum. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunnen bezoekers terecht bij diverse verswinkels en de grootste Jumbo Foodmarkt van Utrecht. 

LRC - Starbucks

Leidsche Rijn Centrum