05 maart 2024 | 1 min.

a.s.r. real estate sluit huurovereenkomst met Wibra voor winkel in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een langjarige huurovereenkomst met Wibra voor ruim 589 m2 winkelruimte op de Londenstraat 3 in Leidsche Rijn Centrum.

Wibra heeft een breed assortiment in textiel, huishoudelijke artikelen en seizoensgebonden producten en telt momenteel 220 vestigen in Nederland. Naar verwachting wordt de nieuwe winkel in Leidsche Rijn Centrum in mei dit jaar geopend.

“Leidsche Rijn Centrum is een bruisend en gezellig winkelcentrum waar Wibra zich graag wilde vestigen. Daarnaast was er in het winkelcentrum alles aanwezig om een goede Wibra winkel te hebben,” aldus Vivien van Wissen, Vastgoed Coördinator bij Wibra.

Leidsche Rijn Centrum in Utrecht

Het Leidsche Rijn Centrum kent een oppervlakte van circa 40.000m2 winkelruimte en vormt door de diverse speciaalzaken, restaurants en landelijke ketens zoals H&M, Rituals, ICI Paris XL en ONLY een levendig centrum. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunnen bezoekers terecht bij diverse verswinkels en de grootste Jumbo Foodmarkt van Utrecht.

Leidsche Rijn Centrum, Fotograaf Joni Israeli

Leidsche Rijn Centrum