17 juni 2024 | 2 min.

a.s.r. real estate sluit huurovereenkomst met speelgoedwinkelketen Intertoys voor winkel in Leidsche Rijn Centrum

a.s.r. real estate sloot namens Shopping Centre LRC B.V. een langjarige huurovereenkomst met Intertoys voor circa 1.088 m2 winkelruimte. Aan de Luxemburgpromenade 115 in Leidsche Rijn Centrum opent Intertoys eind juli het nieuwste XL-winkelconcept.

Jan Nap CFO Intertoys: “We zijn ontzettend blij om een nieuwe Intertoys XL winkel, volgens ons nieuwste XL-winkelconcept, te openen in het Leidsche Rijn Centrum. We kijken er dan ook enorm naar uit om heel Leidsche Rijn aan het spelen te krijgen en vooral heel veel blije bezoekers te mogen verwelkomen vanaf eind juli.”

Intertoys
Intertoys is de grootste speelgoedwinkelketen van Nederland met een uitgebreid assortiment aan speelgoedartikelen en games. Intertoys telt momenteel meer dan 200 vestigingen in Nederland. De winkel in Leidsche Rijn Centrum wordt volgens het nieuwste XL-winkelconcept ingericht. Hierbij ligt de focus op het vergroten van de verblijfskwaliteit en het versterken van de bijzondere en ‘fun’ winkelervaring in de speelgoedwinkel.

Leidsche Rijn Centrum in Utrecht

Het Leidsche Rijn Centrum kent een oppervlakte van circa 40.000m2 winkelruimte en vormt door de diverse speciaalzaken, restaurants en landelijke ketens zoals H&M, Rituals, ICI Paris XL en ONLY een levendig centrum. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunnen bezoekers terecht bij diverse verswinkels en de grootste Jumbo Foodmarkt van Utrecht.