29 maart 2021 | 2 min.

a.s.r. real estate sluit huurovereenkomst met GARCIA in ‘s-Hertogenbosch

Het modemerk GARCIA vestigt haar 6e brandstore in het centrum van ’s-Hertogenbosch. De winkel van circa 125 m² komt in het rijksmonument op het adres Markt 15. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met GARCIA. De brandstore zal volgens het retailconcept ‘Kitchen Table Stories’ naar verwachting in mei haar deuren openen.

Het pand gelegen aan de Markt 15 in ‘s-Hertogenbosch, komt per 1 april beschikbaar vanwege relocatie van de huidige huurder Scotch & Soda naar de Hooge Steenweg. a.s.r. real estate is verheugd dat zij aansluitend met GARCIA een aansprekende nieuwe invulling voor dit karakteristieke pand heeft kunnen realiseren. Naast dit pand bezit a.s.r. real estate nog ruim 20 winkelpanden in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, verspreid over de Hooge Steenweg, Markt, Pensmarkt, Hinthamerstraat en Kerkstraat.

Over GARCIA

Een grote liefde voor mode en denim: het is de kracht van het internationale modemerk GARCIA. Het merk is in 1972 in Urbania, Italië ontstaan. Oprichters Maurizio en Isabella Garcia maakten jeans in een kleine fabriek gelegen in de zogenaamde Italian Denim Valley. Een paar jaar later werd het merk overgenomen door vrienden en zakenrelaties van het stel, een Nederlandse familie. Deze combinatie van pure, Italiaanse passie en onvervalst Nederlands ondernemerschap is tot op de dag van vandaag de sleutel tot het succes. GARCIA richt zich met de collecties in haar brandstores op de hele familie. Van jong tot oud - jongens, meisjes, vrouwen en mannen.

Univast Retail heeft a.s.r. real estate begeleid bij deze transactie.