22 maart 2021 | 2 min.

a.s.r. real estate roept MVGM Breda uit tot beste vastgoedmanager woningen 2020

MVGM Breda is door a.s.r. real estate uitgroepen tot beste vastgoedmanager. Elk jaar beoordeelt a.s.r. real estate de vastgoedmanagers die werkzaam zijn voor het ASR Dutch Core Residential Fund. De vastgoedmanagers zijn beoordeeld op verhuurprestaties, huurderstevredenheid, commerciële & technische adviezen, duurzaamheid & innovatie en verantwoorde bedrijfsvoering.

De top 3 wordt aangevuld door Van ’t Hof Rijnland Utrecht en MVGM Amersfoort.

Robbert van Dijk, managing director Residential bij a.s.r. real estate: ”Wij feliciteren MVGM Breda van harte met het behaalde resultaat. MVGM Breda heeft laten zien oog en aandacht te hebben voor dienstverlening. Door continu performance van onze portefeuille en die van onze vastgoedmanagers te meten werken wij aan een optimale dienstverlening en hoge huurderstevredenheid.”

Manfred Ziere, directeur MVGM Wonen: “Erkenningen van opdrachtgevers voor de manier waarop je je werk doet is altijd een fantastische steun in de rug. Dat wij, overigens niet voor de eerste keer maar wel voor het eerst in Breda, vastgoedmanager van het jaar zijn van a.s.r. real estate is voor ons hele team een enorme opsteker. Onze mensen zijn erop gericht te ontzorgen, richting huurders en richting opdrachtgevers. Het is fantastisch dat we ons op dat punt elke keer weer weten te onderscheiden van anderen. Kortom: ik ben niet alleen heel erg blij maar ook enorm trots op de waardering die a.s.r. real estate hiermee uitspreekt.”