17 november 2022 | 2 min.

a.s.r. real estate koopt en verhuurt Demer 6 in Eindhoven

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund het high street object Demer 6 in Eindhoven gekocht. a.s.r. real estate heeft het pand, dat sinds afgelopen voorjaar leeg stond, direct na afronding van het aankooptraject verhuurd aan internationale retailer Calzedonia.

Het karakteristieke pand is gelegen aan het begin van de Demer, dé winkelstraat van de Eindhovense binnenstad. De kracht van de Demer uit zich in de hoge bezettingsgraad, diversiteit aan winkels en het animo van (inter)nationale retailers om hier een locatie te bemachtigen. In totaliteit heeft het pand een omvang van ruim 300 m² waarvan circa 120 m² winkelruimte op de begane grond.

Edwin van de Woestijne, fund director ASR Dutch Prime Retail Fund: “Wij zijn zeer verheugd dit high street object, gelegen op een zeer toekomstbestendige winkellocatie in Eindhoven, aan onze portefeuille toe te kunnen voegen. De huurovereenkomst met internationale retailer Calzedonia, die direct na afronding van het aankooptraject is getekend, bevestigt de kwaliteit en de locatie van dit pand in Eindhoven.”

Calzedonia is voornemens om een Intimissimi winkel in het pand te vestigen. Intimissimi is gespecialiseerd in lingerie, ondergoed en nachtmode voor dames en heeft circa 1.550 winkels verdeeld over 48 landen. De winkelopening staat nog voor dit jaar gepland.

City Real Estate adviseerde bij de verkoop en verhuur van het object. Kroese Paternotte trad op namens huurder Calzedonia.

Eindhoven, Demer 6

Demer 6 in Eindhoven