20 december 2023 | 1 min.

ASR Dutch Prime Retail Fund koopt Demer 44 in Eindhoven

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund het winkelpand aan de Demer 44 in Eindhoven gekocht van Patrizia. Het gebouw met karakteristieke gevel uit de wederopbouwperiode heeft een oppervlakte van circa 728 m2. In het gebouw is de Inditex-formule Pull & Bear gevestigd.

Het karakteristieke pand is gelegen aan de Demer, dé winkelstraat van de Eindhovense binnenstad. De kracht van de Demer uit zich in de hoge bezettingsgraad, diversiteit aan winkels en het animo van (inter)nationale retailers om hier een locatie te bemachtigen.

Het gehele pand aan de Demer 44 wordt gehuurd door Pull & Bear, een formule van Inditex. Er wordt gewinkeld op de begane grond en eerste verdieping.

Naast dit pand is het ASR Dutch Prime Retail Fund in Eindhoven eigenaar van Demer 6 (Intimissimi), Demer 5-9 (Stradivarius), Demer 43-45 (Schaap en Citroen) en Marktstraat 1 (KFC). Deze aankoop biedt het fonds de unieke mogelijkheid om op een zeer toekomstbestendige winkellocatie in Eindhoven haar bezit uit te breiden.

a.s.r. real estate werd bij deze transactie begeleid door Cushman & Wakefield. Patrizia werd geadviseerd door Brickstone.

Demer 44, Eindhoven 2

Demer 44 in Eindhoven