ASR Dutch Core Residential Fund

Portefeuille

Een greep uit onze woningportefeuille

De portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund bestaat uit duurzame, hoogwaardige appartementen en eengezinswoningen in Nederland.

Wonderwoods: een verticaal bos in Utrecht

De twee torens van het multifunctionele vastgoedproject Wonderwoods worden dé groene torens in het Stationsgebied van Utrecht. Met 360 bomen en 9.700 struiken en planten draagt dit gebouw bij aan de stedelijke biodiversiteit. Het ASR Dutch Core Residential Fund wordt eigenaar van 252 woningen, waarvan 60 woningen in het middenhuursegment. De woningen worden opgeleverd 2024.

Wonen in het groen

Op deze slide wordt getoond 45 S4 MASC Company Wonderwoods Still Cam001.
Op deze slide wordt getoond 45 S4 MASC Company Wonderwoods Stop Cam001.

Plesman Plaza: middenhuurwoningen in Amsterdam

Plesman Plaza bestaat uit 382 appartementen verdeeld over vijf woongebouwen. Het ASR Dutch Core Residential Fund wordt eigenaar van 327 appartementen. Bij oplevering worden 255 appartementen verhuurd in het middenhuursegment, waarvan 96 onder het Actieplan Meer Middeldure Huur 2020 van de gemeente Amsterdam vallen. Het project wordt in 2024 volledig opgeleverd.

Plesman Plaza

Op deze slide wordt getoond Plesman Plaza ASR DCRF.

Laurierkwartier: groene oase op een steenworp van Utrecht

Laurierkwartier bestaat uit 97 huurwoningen waarvan 50 appartementen en 47 eengezinswoningen met een riante binnentuin. De woningen zijn in 2022 opgeleverd en merendeels verhuurd op basis van het Actieplan Middenhuur van de gemeente Utrecht. Hiermee faciliteert het ASR Dutch Core Residential Fund betaalbare huisvesting in de stad Utrecht.

Laurierkwartier

Op deze slide wordt getoond Laurierkwartier ASR Dutch Core Residential Fund.

De Hoge Regentesse: eyecatcher van de Haagse skyline

De woontoren van 70 meter is met zijn aansprekende architectuur en statige hoogte een echte eyecatcher aan de zuidkant van het centrum van Den Haag. Het ASR Dutch Core Residential Fund is eigenaar van 128 gewilde appartementen in de 23 verdiepingen tellende De Hoge Regentesse.

De Hoge Regentesse

Op deze slide wordt getoond De Hoge Regentesse Woningen.
Op deze slide wordt getoond De Hoge Regentesse Woningen Den Haag ASR Dutch Core Residential Fund.

Cruquiuswerf: woningen in opkomend Amsterdam Oost

Op het schiereiland Cruquiuseiland in het Oostelijk Havengebied zijn in 2021 de 122 woningen van het ASR Dutch Core Residential Fund opgeleverd. Dit industriële en waterrijke gebied wordt getransformeerd naar een levendig woon-, werk- en verblijfsgebied. Een deel van de woningen wordt verhuurd in het middenhuursegment, wat ten goede komt aan de betaalbaarheid van de Amsterdamse woningmarkt

Cruquiuswerf

Op deze slide wordt getoond ASR DCRF Cruqiuswerf Foto Corné Bastiaansen.
Op deze slide wordt getoond ASR DCRF Cruqiuswerf Foto Corné Bastiaansen 8272.

Mariënpark: wonen in het groen vlakbij Den Haag

De 36 woningen in Mariënpark liggen in Leidschendam, op 15 minuten van het centrum van Den Haag. Een deel van de woningen wordt verhuurd in het middenhuursegment.

Mariënpark

Op deze slide wordt getoond Mariënpark Woningen Leidschendam ASR Dutch Core Residential Fund (2).
Op deze slide wordt getoond Huren Woningen ASR Marienpark Leidschendam.

Ebbingekwartier, Groningen

Het Ebbingekwartier is een bijzonder woongebied. Direct naast het historische centrum van de levendige stad Groningen heeft het ASR Dutch Core Residential Fund 21 woningen in bezit. Een gebied met bijzondere architectuur, markante aanwezigheid van historische bouwwerken en sfeervolle straatjes en hofjes.

Ebbingekwartier

Op deze slide wordt getoond Groningen Ebbingekwartier ASR DCRF.