ASR Dutch Core Residential Fund

Portefeuille

Een greep uit onze woningen portefeuille

De portefeuille van het ASR Dutch Core Residential Fund bestaat uit duurzame, hoogwaardige appartementen en eengezinswoningen in Nederland.

Wonderwoods: een verticaal bos in Utrecht

De twee torens van het multifunctionele vastgoedproject Wonderwoods worden dé groene torens in het Stationsgebied van Utrecht. Met 360 bomen en 9.700 struiken en planten draagt dit gebouw bij aan de stedelijke biodiversiteit. Het ASR Dutch Core Residential Fund wordt eigenaar van 252 woningen, waarvan 60 woningen in het middenhuursegment. De woningen worden opgeleverd Q1 2024.

Wonderwoods

Wonderwoods Woningen Utrecht ASR Dutch Core Residential Fund

Laurierkwartier: groene oase op een steenworp van Utrecht

Laurierkwartier bestaat uit 97 huurwoningen waarvan 50 appartementen en 47 eengezinswoningen met een riante binnentuin. De resterende woningen worden in 2022 opgeleverd en het merendeel wordt verhuurd op basis van het Actieplan Middenhuur van de gemeente Utrecht. Hiermee wordt huisvesting in de stad Utrecht gefaciliteerd.

Laurierkwartier

Laurierkwartier ASR Dutch Core Residential Fund

De Hoge Regentesse: eyecatcher van de Haagse skyline

De woontoren van 70 meter hoog is met zijn aansprekende architectuur en statige hoogte een echte eyecatcher aan de zuidkant van het centrum van Den Haag. Het ASR Dutch Core Residential Fund is eigenaar van 128 gewilde appartementen in de 23 verdiepingen tellende De Hoge Regentesse.

De Hoge Regentesse

De Hoge Regentesse Woningen
De Hoge Regentesse Woningen Den Haag ASR Dutch Core Residential Fund

Cruquiuswerf: woningen in opkomend Amsterdam Oost

Op het schiereiland Cruquiuseiland in het Oostelijk Havengebied zijn in 2021 de 122 woningen van het ASR Dutch Core Residential Fund opgeleverd. Dit industriële en waterrijke gebied wordt getransformeerd naar een levendig woon-, werk- en verblijfsgebied. Een deel van de woningen wordt verhuurd in het middenhuursegment, wat ten goede komt aan de betaalbaarheid van de Amsterdamse woningmarkt

Cruquiuswerf

ASR DCRF Cruqiuswerf Foto Corné Bastiaansen
ASR DCRF Cruqiuswerf Foto Corné Bastiaansen 8272

Mariënpark: wonen in het groen vlakbij Den Haag

De 36 woningen in Mariënpark liggen in Leidschendam, op 15 minuten van het centrum van Den Haag. Een deel van de woningen wordt verhuurd in het middenhuursegment.

Mariënpark

Mariënpark Woningen Leidschendam ASR Dutch Core Residential Fund (2)
Huren Woningen ASR Marienpark Leidschendam

Ebbingekwartier, Groningen

Het Ebbingekwartier is een bijzonder woongebied. Direct naast het historische centrum van de levendige stad Groningen heeft het ASR Dutch Core Residential Fund 21 woningen in bezit. Een gebied met bijzondere architectuur, markante aanwezigheid van historische bouwwerken en sfeervolle straatjes en hofjes.

Ebbingekwartier

Groningen Ebbingekwartier ASR DCRF