a.s.r. real estate

Managementteam

Graag stellen wij het managementteam van a.s.r. real estate aan u voor.

drs. Dick Gort

drs. Dick Gort, MRE MRICS

Sinds 1 april 2007 is Dick Gort ceo bij a.s.r. real estate.
drs. Henk-Dirk de Haan

drs. Henk-Dirk de Haan, RA

Sinds oktober 2012 is Henk-Dirk de Haan werkzaam als cfro bij a.s.r. real estate. In deze functie is hij verantwoordelijk voor Finance & Risk Management binnen a.s.r. real estate.
drs. Edwin van de Woestijne

drs. Edwin van de Woestijne

Sinds 1 oktober 2015 is Edwin van de Woestijne fund director van het ASR Dutch Prime Retail Fund en managing director Commercieel Vastgoed. Deze portefeuille bestaat uit de winkel-, kantoor- en parkeerbeleggingen.
drs. Robbert van Dijk

drs. Robbert van Dijk , MRE MRICS

Sinds november 2014 is Robbert van Dijk managing director van de afdeling Woningen en fund director van het ASR Dutch Core Residential Fund. In die functie is hij verantwoordelijk voor onze woningportefeuille.
Dick van den Oever

Dick van den Oever

Sinds oktober 2016 is Dick van den Oever directeur Landelijk Vastgoed. Hij is verantwoordelijk voor de landelijke vastgoedportefeuille van a.s.r. Die bestaat uit verpachte en in erfpacht uitgegeven landbouwgronden en boerderijen en landgoederen en recreatieterreinen.
drs. Henk van de Laar

drs. Henk van de Laar

Henk van de Laar is sinds 2010 hoofd kwaliteitsmanagement en sinds 2016 manager IT&C bij a.s.r. real estate. Hij is tevens secretaris van het Management Team en Beleggingscommissie.