a.s.r. real estate

Visie op MVO - ASR Dutch Prime Retail Fund

undefinedHet MVO-beleid van het fonds richt zich primair op verantwoord vermogensbeheer. In dat kader wil ASR Dutch Prime Retail Fund huurders en beleggers optimaal faciliteren in haar streven naar winkels en winkelgebieden met langetermijnwaarde vanuit financieel en maatschappelijk perspectief. Duurzaam bezit zorgt voor continuïteit en stabiliteit voor de belegger en een duurzame winkel is minder belastend voor het milieu.

Ons MVO-beleid is gestoeld op vier belangrijke pijlers, de 4 P’s: Property, People, Partners en Planet. Dat betekent dat wij in ons streven naar een duurzame vastgoedportefeuille samenwerking zoeken met duurzame partners in langetermijnrelaties. Ook willen wij zelf een actieve bijdrage leveren aan het milieu en de maatschappij. Hoe wij daar invulling aan geven leest u in het MVO-beleidsplan 2021 - 2023 van ASR Dutch Prime Retail Fund. Bij elke P horen strategische doelstellingen. In het MVO-jaarverslag van het ASR Dutch Prime Retail Fund worden per strategische doelstelling de resultaten over 2019 besproken.

Vier sterren GRESB score
In 2020 is ASR Dutch Prime Retail Fund beloond met vier sterren in de GRESB-benchmark. Het fonds verwacht de aankomende jaar GRESB-score verder te kunnen verbeteren door haar focus op het behalen en verbeteren van Green Building Certifcates en op de energieperformance van de portefeuille.