De energietransitie versnellen met duurzame energiebronnen

Infrastructuur: Renewables

Als vastgoedvermogensbeheerder investeert a.s.r. real estate namens a.s.r. in duurzame energiebronnen. Zon- en windprojecten zorgen voor een infrastructuur van duurzame energie. De investeringen in infrastructuur bieden een stabiel rendement, dragen bij aan de energietransitie en aan een duurzame leefomgeving. De aankomende jaren verwacht a.s.r. real estate deze portefeuille uit te breiden.

Dit team kan u alles vertellen over deze investeringen

Dit is een foto van Dick van den Oever.

Dick van den Oever

directeur

Dick is eindverantwoordelijk voor de investeringen in Renewables. Ook is hij fund director van het ASR Dutch Farmland Fund en MT-lid van a.s.r. real estate.

Neem contact op
Dit is een foto van Rutger van Dillen.

Rutger van Dillen

asset & acquisitie manager

Rutger is asset & acquisitie manager bij a.s.r. real estate. Hij is verantwoordelijk voor het aankopen van zon- en windprojecten.

Neem contact op
Dit is een foto van Rene Kroes.

Rene Kroes

portefeuille manager

Rene is verantwoordelijk voor het portefeuillemanagement van Renewables.

Neem contact op

Over het team

De Renewables investeringen worden geleid door een toegewijd, gepassioneerd en ervaren team, dat het portefeuille en assetmanagement uitvoert. Het team bestaat uit een directeur, portefeuille manager en een asset & acquisitie manager. Het team houdt zich bezig met de aan- en verkopen, het portefeuillemanagement en het financieel beheer van de portefeuille. Voor de exploitatie en optimalisatie zijn er samenwerkingen met gespecialiseerde partijen.