a.s.r. real estate
Science Parks

Science Parks

 

  • Inspirerende omgeving
  • Aantrekkelijke locaties
  • Servicegericht beheer
  • Betrouwbare verhuurder

Science Parks

Een Science Park is een aantrekkelijke vestigingslocatie met uitstekende faciliteiten en betaalbare voorzieningen. Met interessante buren zoals de universiteit en gelijksoortige bedrijven die werkzaam zijn in dezelfde sector. Als bedrijf maakt u deel uit van een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, kennisontwikkeling en kennisdeling centraal staan.

Op zoek naar ruimte om te starten, te groeien of te vestigen?

a.s.r. real estate realiseert en verhuurt namens het ASR Dutch Science Park Fund bedrijfsruimte aan start-ups, scale-ups en volwassen bedrijven op de meest toonaangevende Science Parks van Nederland. Is een eigen gebouw nog een maatje te groot? Bekijk dan eens de mogelijkheden van huren in een verzamelgebouw met gedeelde faciliteiten zoals receptiediensten en auditoria maar ook het delen van specialistische voorzieningen als makerspaces en laboratoria behoort tot de opties.

Duurzaam huren
Bij het ASR Dutch Science Park Fund huurt u duurzaam. Wij streven een CO2 neutrale portefeuille na, maar kijken verder dan energieverbruik. Wij houden rekening met het gebruik van grondstoffen over de hele levenscyclus van een gebouw en streven een gezond werkklimaat na voor onze huurders. Investeringen in onderhoud doen we in samenspraak met onze gebruikers, om de gebruikskwaliteit, maar ook de duurzaamheid van onze gebouwen verder te optimaliseren.

Vind de ruimte die bij uw bedrijf past
Graag helpen we u met de inventarisatie van de ruimte(n) en faciliteiten die uw bedrijf nodig heeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden die voldoen aan uw wensen en budget en houden daarbij rekening met de potentiele groei van uw onderneming.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op met Mariska Rimmelzwaan, acquisitie- en assetmanager.

Mariska Rimmelzwaan
Telefoon: 06 12 54 67 12
E-mail: mariska.rimmelzwaan@asr.nl