a.s.r. real estate

Nieuwe collega’s en nieuwe functies bij het Retailteam

Nieuw bij ons in dienst; Kars Freriks als accountmanager bij Team Zuid en Patricia Overeem als aquisitie- en verkoopmanager. Nieuwe functies binnen a.s.r. real estate voor Linda Vilsterman en Erik Calis. We stellen ze graag aan u voor.

Kars Freriks Kars Freriks (35) is per 1 september in dienst getreden als accountmanager bij Nadja Bressers Team Zuid. Kars was werkzaam als senior accountmanager bij Cushman & Wakefield en werkte daarvoor 10 jaar bij Apleona en haar rechtsvoorgangers. Hij heeft ruime ervaring in het commerciële vastgoedbeheer van (wijk)winkelcentra en highstreet locaties voor zowel institutionele als particuliere beleggers.
Patricia Overeem Patricia Overeem (29) studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Ze deed werkervaring op bij Merin, Leyten en meest recent als accountmanager bij MVGM Vastgoedmanagement (voorheen Verwey Vastgoed). Ze is per 1 juli samen met Egbert Schroten verantwoordelijk voor het aan- en verkopen van retail-objecten.
Linda Vilsterman Linda Vilsterman maakte intern de overstap van Team Zuid naar Team Winkelcentra 1 onder leiding van asssetmanager Mandy van Dijken-Mouthaan. Linda neemt de werkzaamheden van Erik Calis over.
Erik Calis Het management van Leidsche Rijn Centrum is door a.s.r. vastgoed projecten (voorheen a.s.r. vastgoedontwikkeling) per 1 juni overdragen naar a.s.r. real estate. Erik Calis is aangesteld als Shopping Centre Manager en verantwoordelijk voor het commercieel beheer van Leidsche Rijn Centrum. Hij blijft deel uitmaken van het Team Winkelcentra 1, onder leiding van Mandy van Dijken-Mouthaan.