a.s.r. real estate

Wij blijven investeren in onze winkelportefeuille en in onze relatie met u

Hierbij ontvangt u de nieuwe editie van de Retail-nieuwsbrief van a.s.r. real estate. De huidige crisis vergt het uiterste van iedereen die werkzaam is in onze sector. De retailer die gedwongen door de overheidsmaatregelen de winkeldeuren gesloten moet houden. De als essentiële winkel bestempelde ondernemer die alle zeilen moet bijzetten om de klantenstroom veilig te kunnen bedienen. De adviseur die zijn/haar klanten moet bijstaan en moet adviseren over de situatie van vandaag en de vooruitzichten op de lange termijn.

En ons team, dat in het oog van de storm opereert om de belangen van zowel onze huurders als onze investeerders zo goed mogelijk te waarborgen. Want naast de korte termijn waarin Corona nog steeds het hoofdonderwerp is, kijken wij ook vooruit. Wij zijn overtuigd van de veerkracht van de winkelgebieden waarin wij al meer dan honderd jaar investeren.

Afgelopen zomer en in de weken voorafgaand aan de lockdown zagen wij dat de consumenten dolgraag onze historische binnensteden bezoeken en wij verwachten dan ook dat zodra het vaccineren goed op stoom is gekomen en de maatregelen versoepeld kunnen worden de consumenten de weg naar de winkelstraten, naar uw en onze winkels, weer weten te vinden. De sfeer en beleving van een winkel, het persoonlijke advies en de glimlach van een verkoopster zijn toch veel meer waard dan de onpersoonlijke bezorger die een kartonnen doos voor de voordeur neerzet?

Met het oog op die toekomst blijven wij investeren in onze winkelportefeuille en in onze relatie met u. Voor ons zijn alle retailers essentieel. Enkele voorbeelden van onze activiteiten in de afgelopen maanden treft u in deze nieuwsbrief aan. Ik wens u namens ons hele team veel sterkte, gezondheid en doorzettingsvermogen in de komende periode.

Met vriendelijke groet,
Edwin van de Woestijne

Edwin van de Woestijne