a.s.r. real estate

Succesvolle retailvoorbeelden richting Paris Paris Proof

De werkgroep Retail van het Deltaplan Duurzame renovatie (DGBC) onderzoekt hoe de gebouwde winkelomgeving op tijd ‘Paris Proof’ gemaakt kan worden. Met zowel aandacht voor de reductie van de CO2-emissie, de noodzakelijke vaardigheden bij de technische mensen als voor innovatie.
NRW (Nederlandse Raad voor Winkelcentra) hecht groot belang aan een duurzaam winkellandschap. De NRW Commissie van het Platform Duurzaam Winkelvastgoed is dan ook lid van de werkgroep Retail van het Deltaplan Duurzame renovatie.

Samen met NRW presenteren we op de PROVADA drie succesvolle retailvoorbeelden. Praktijkvoorbeelden die helpen om de winkelpanden in Nederland ‘Paris Proof’ te krijgen. Met zowel aandacht voor de reductie van de CO2-emissie, innovatie als hoe je de Retailers enthousiast maakt.
Werkgroepvoorzitter Anneke de Vries, Albert Heijn: "Wat de opgave er niet gemakkelijker op maakt, is dat we het hebben over bestaand vastgoed. Maar zeker als je gebruik maakt van innovatie en techniek en nieuwe wegen durft te bewandelen, liggen ook daar volop kansen."

Met medewerking van Lizzy Butink, (a.s.r. real estate), Anneke de Vries (Albert Heijn), Rachelle Vingerhoeds (NRW), Wim-Jaap Eising (Bouwinvest) en Max Sonnen (EcoMatters).