a.s.r. real estate

Netwerkborrel Woningen en MVO

U bent van harte welkom op onze borrel vanaf 16.30 op onze stand 11.21 in hal 11.

We gaan graag met u in gesprek over de toekomst van de vastgoedwereld en hoe we deze ‘fit for the future’ kunnen maken. Al meer dan 125 jaar zijn wij expert in vastgoedvermogensbeheer. Langetermijndenken zit dan ook in onze genen. Wij hebben een uitgesproken visie op onze portefeuilles, zo is er een duidelijke keuze voor locaties en type vastgoed dat toekomstbestendig is. Met welk doel? Daar kunnen we kort over zijn: het realiseren van eeuwigheidswaarde.

Benieuwd wat dit inhoudt en voor u kan betekenen? Wij vertellen u er graag meer over onder het genot van een hapje en een drankje.

Tip: Kom vanaf 16:15 naar onze stand. Jaap de Jong, directeur van De Gezonde Stad, vertelt op onze stand over het belang van groen in de stad. Samen met a.s.r. real estate hebben zij een unieke samenwerking opgezet om samen met andere vastgoedpartijen te investeren in het vergroenen van Zeeburgereiland. Groen in de stad staat namelijk steeds meer onder druk, terwijl dit juist van essentieel belang is voor de klimaatbestendigheid van de stad. Laat je inspireren door dit mooie en innovatieve project om samen de stad te vergroenen!