a.s.r. real estate

Onderhoud

Volgens de wet ‘Besluit Kleine herstellingen’ bent u als huurder zelf verantwoordelijk voor het herstel van kleine werkzaamheden in en om het huis en zijn de kosten ook voor uw rekening. We begrijpen echter dat sommige reparaties lastig voor u kunnen zijn of dat u misschien geen tijd of zin heeft om deze zelf uit te voeren. 

a.s.r real estate ontzorgt u daarom. Veel van de herstellingen die normaal gesproken door uzelf moeten worden verricht en betaald, kunt u melden bij onze onderhoudspartner Jansen Huybregts. Zij verrichten namens a.s.r. real estate deze herstelwerkzaamheden voor u. Voor het uitvoeren van deze herstelwerkzaamheden worden géén kosten bij u in rekening gebracht.

Hier vindt u de onderhoudswijzer en een uitgebreid overzicht van de werkzaamheden. In dit uitgebreide overzicht zijn de herstelwerkzaamheden die a.s.r. real estate als extra service voor u gaat uitvoeren aangeduid met “a.s.r. extra”.  

undefined

Onderhoudsverzoek doorgeven
Voor de afhandeling van reparatieverzoeken is a.s.r. real estate een samenwerking aangegaan met Jansen Huybregts, een landelijk opererende onderhoudspartner. U kunt uw reparatieverzoek via één landelijk telefoonnummer 088-0221492 melden (24 uur per dag). U hoeft hiervoor geen contact op te nemen met uw beheerder.

Veelgestelde vragen

U vindt hier het antwoord op de meest voorkomende vragen over het huren bij a.s.r. real estate en het aanbod van zonnepanelen