a.s.r. real estate

Shalaleh Hillebrand gestart als Data Scientist bij a.s.r. real estate

31-05-2021
Shalaleh Hillebrand gestart als Data Scientist bij a.s.r. real estate

Research & Intelligence afdeling zet in op data science

Afgelopen mei is Shalaleh Hillebrand gestart als Data Scientist bij a.s.r. real estate. Als onderdeel van het Research & Intelligence team gaat Shalaleh zich voornamelijk richten op predictive analytics.

Shalaleh was hiervoor werkzaam bij Ordina als Data Scientist. Daarvoor werkte ze als adviseur en analyst bij Movares en Arup Amsterdam. Shalaleh heeft gestudeerd aan de Universiteit van Teheran in Iran.

Vinoo Khandekar, head of Research & Intelligence: ‘We zijn ben blij met de komst van Shalaleh. De Research & Intelligence afdeling van a.s.r real estate heeft de afgelopen jaren haar slagkracht vergroot. Veel aandacht is uitgegaan naar de doorontwikkeling van onze GIS-expertise, het verbeteren van de data infrastructuur en de automatisering van onze research tools. Met Shalaleh aan boord zetten we in op het vergroten van onze analysecapaciteit, onder andere door machine learning technieken toe te passen.’

Shalaleh Hillebrand, Data Scientist a.s.r. real estate: ’Ik kijk uit naar het uitbreiden van data science technieken bij a.s.r. real estate en zo bij te dragen aan nieuwe inzichten in de vastgoedmarkt. Met de inzet van data science is a.s.r. real estate nog beter in staat om investeringsstrategieën te ontwikkelen voor de lange termijn. MVO maakt een belangrijk onderdeel uit van a.s.r. real estate, voor mij een belangrijke motivatie.’

De afdeling Research & Intelligence bestaat met de komst van Shalaleh uit vijf personen en is strategisch sparringpartner en aanjager van innovatie. Het onafhankelijke team heeft veel kennis van de vastgoedmarkt in zowel Nederland als Europa en geeft data gedreven advies over locatiekeuze, objectselectie en fondsselectie. Door middel van geavanceerde tools selecteert het team - op basis van zichtbare en onzichtbare kwaliteitscriteria - de beste winkels, woningen, kantoren, landbouwgrond, vastgoed op science parks, duurzame energiebronnen en Europese vastgoedfondsen.

 

Vorige