a.s.r. real estate

SPAR city aan het Lubeckplein in Zwolle geopend

11-12-2019
 SPAR city aan het Lubeckplein in Zwolle geopend

Op 27 november is aan het Lubeckplein in Zwolle een nieuwe SPAR city geopend. De voormalige entree naar het station onder kantoor Schellepoort werd herontwikkeld om plaats te bieden aan SPAR city. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Mobility Office Fund met SPAR een huurovereenkomst voor circa 410 m² winkeloppervlak inclusief opslag.

Met de nieuwe winkel aan het Lubeckplein is dit SPAR city nummer twee voor Zwolle. De SPAR city-winkels zijn te vinden in binnensteden door heel het land. Deze winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. De nieuwe SPAR city aan het Lubeckplein heeft ook een nieuwe vestiging van The Tosti Club.

Kantoor Schellepoort
De herontwikkeling van de voormalige entree naar het station naar winkelruimte is onderdeel van de verbouwing van kantoor Schellepoort. De kantoorruimten worden grondig verbouwd om aan te sluiten bij het programma van eisen van BCN en het nieuwe werkplekconcept van ProRail, beide huurders in Schellepoort. Het gebouw is goed bereikbaar dankzij de ligging van het gebouw pal tegenover de zuidentree van het centraal station van Zwolle en de ondergelegen parkeergarage.

 

Vorige