a.s.r. real estate

Drie winkeliers in winkelcentrum Vleuterweide verlengen huurovereenkomst met a.s.r. real estate

02-12-2019
Drie winkeliers in winkelcentrum Vleuterweide verlengen huurovereenkomst met a.s.r. real estate

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de huurovereenkomsten met Blokker, de Italiaanse lunchroom Panino Di Pino en bloemenwinkel Bloemenmagazijn Johan in winkelcentrum Vleuterweide verlengd.

De winkel van Blokker van circa 480 m2 is gelegen aan het Burchtplein 18, Panino Di Pino is gevestigd op de Middenburcht 5 en is circa 75 m2 groot en Bloemenmagazijn Johan van circa 90 m2 is te vinden op Middenburcht 3 in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten.

Winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten
Winkelcentrum Vleuterweide met een oppervlakte van totaal circa 14.000 m2 ligt in het hart van Vleuten (nabij Utrecht) en brengt onderwijs, retail, horeca, sport, werken, gezondheidszorg en cultuur bij elkaar. Naast bijvoorbeeld Lidl en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder Holland & Barrett, Pour Vous Parfumerie, Hunkemöller en Vero Moda. Ook speciaalzaken zoals Vishandel Tom Tuijp, Keurslager Rodenburg en Boekhandel Kees zijn goed vertegenwoordigd.

 

Vorige