a.s.r. real estate

a.s.r. real estate verlengt huurovereenkomst met Claire’s in winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam

06-12-2019

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund de huurovereenkomst met Claire’s Netherlands B.V. verlengd in winkelcentrum Zuidplein te Rotterdam. De winkel van Claire’s, gelegen aan Zuidplein Hoog 749, heeft een oppervlakte van circa 75 m2.

Insight Real Estate trad op als adviseur namens huurder Claire’s Netherlands B.V.

In maart dit jaar verlengde a.s.r. real estate ook al het huurcontract met modeketen New Yorker in winkelcentrum Zuidplein.

Claire’s
Claire's is een accessoire-merk met in totaal 30 vestigingen in Nederland. Claire’s heeft een breed assortiment aan accessoires dat zich met name richt op jonge vrouwen, tieners en kinderen. Producten die zij onder andere verkopen zijn; sjaals, armbanden, kettingen, oorbellen, horloges en haaraccessoires.

Winkelcentrum Zuidplein
Winkelcentrum Zuidplein is een groot overdekt winkelcentrum in Rotterdam Zuid, met meer dan 150 winkels en een grote parkeergarage. In het voorjaar van 2020 starten de verbouwingswerkzaamheden voor upgrading van het winkelcentrum.

Vorige