a.s.r. real estate

Twee nieuwe huurders voor kantoor Willemswerf in Rotterdam

28-11-2019
Twee nieuwe huurders voor kantoor Willemswerf in Rotterdam

a.s.r. real estate sloot recent twee nieuwe huurovereenkomsten voor kantoorruimte in kantoorgebouw Willemswerf aan de Boompjes 40 in Rotterdam. Catz International B.V. huurt circa 1.369 m² kantoorruimte op de 9de verdieping. CB&I Cojafex B.V. huurt circa 390 m² op de 12de verdieping van het gebouw.

Catz International
Catz International is een Nederlandse handelsonderneming met een divers portfolio van specerijen, kokosnootproducten, eetbare noten, gedroogde vruchten en gedroogde groenten en kruiden.

CB&I Cojafex
Cojafex is dé specialist op het gebied van inductie pijpbuigmachines. Cojafex introduceerde zo’n 50 jaar geleden als eerste het inductie pijpbuigen in West Europa. Vandaag de dag produceren Cojafex-pijpbuigmachines bochten van de hoogste kwaliteit op alle continenten van de wereld. Cojafex is een 100% dochteronderneming van McDermott.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomsten namens a.s.r. real estate in collegiale samenwerking met CBRE B.V. BRiQ real estate adviseerde huurder Catz International B.V. en CBRE B.V. adviseerde huurder CB&I Cojafex B.V.

Willemswerf
Het karakteristieke gebouw met de diagonale knik is ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. De afgelopen jaren is het kantoor volledig gerenoveerd en gemoderniseerd tot een full service multi-tenant gebouw met behoud van het oorspronkelijk karakter. Het gebouw heeft 18 etages en een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 37.000 m². Momenteel wordt de aangrenzende parkeergarage gerenoveerd. Kantoor Willemswerf is eigendom van a.s.r.

Vorige