a.s.r. real estate

STAN&CO opent in De Haagse Passage

27-11-2019
STAN&CO opent in De Haagse Passage

Op 3 december opent STAN&CO haar nieuwste vestiging aan het Buitenhof 4 in Den Haag, waar voorheen restaurant Popocatepetl gevestigd was. Dit zijn a.s.r. real estate en horeca-organisatie Debuut, eigenaar van beide horecaformules, met elkaar overeengekomen. De nieuwe huurovereenkomst, voor circa 770 m2 verdeeld over kelder, begane grond en entresol, werd door a.s.r. real estate gesloten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund, eigenaar van De Passage.

Robert-Jan Abrahamse, CEO Debuut BV: “STAN&CO is een horecaformule die draait om ‘food, drinks en friends’. Dit concept past beter in de plannen die zijn gemaakt voor De Haagse Passage dan onze formule Popocatepetl. STAN&CO Den Haag wordt een ontmoetingsplek waar je van vroeg tot laat welkom bent. Ons doel is om een STAN&CO te creëren dat bruist van de energie en creativiteit, maar waar je ook even kan ontsnappen aan de waan van de dag.”

Mandy van Dijken-Mouthaan, assetmanager bij a.s.r. real estate: “Eind 2016 zijn we met Debuut in gesprek gegaan over de mogelijkheden tot het wijzigen van hun concept in De Passage. Wij zijn blij dat we in samenwerking met hen, de mooie horecaformule STAN&CO kunnen toevoegen aan het aanbod in De Passage. In nauw overleg met monumentenzorg Den Haag en Debuut is een nieuwe glazen serre ontworpen die past bij de statige uitstraling van De Passage. Wij danken de gemeente Den Haag, Neervoort Bouwmanagement & Consultancy, Kentie en Partners Architekten en Bouwbedrijf Van Grootheest voor de prettige samenwerking.”

Debuut
Debuut is de horeca-organisatie achter verrassende concepten op bijzondere locaties door heel Nederland. Veel van deze concepten zijn ware begrippen, zoals Popocatepetl The Mexican, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO, Beers and Barrels, Mama Kelly en Belgian Beer Café Olivier.

Vorige