a.s.r. real estate

Distrikt Nørrebro opent Flagship store in FORUM Rotterdam

18-11-2019
Distrikt Nørrebro opent Flagship store in FORUM Rotterdam

The Sting Companies heeft voor haar formule Distrikt Nørrebro een huurovereenkomst afgesloten met a.s.r. real estate en Multi Netherlands. Deze huurovereenkomst voor Lijnbaan 130, onderdeel van FORUM in Rotterdam, werd door a.s.r. real estate gesloten namens het ASR Property Fund NV. Het gaat om een winkelpand van circa 1700 m2 bestaande uit een begane grond en eerste verdieping.

Het zeer ruime winkelpand op de Lijnbaan 130 bestaat uit twee winkellagen en is 1700 m2 groot, waarvan 550 m2 op de begane grond is gesitueerd. Het iconische front van 15 meter is drie verdiepingen hoog en naar ontwerp van architect OMA. De verwachting is dat de winkel in het voorjaar van 2020 wordt opgeleverd.

Frits Tonnaer, assetmanager a.s.r. real estate: “Binnenkort kan iedereen het eindresultaat bekijken en beleven. FORUM wordt een plek in het centrum van Rotterdam waar mensen met plezier komen winkelen. Goede winkelformules, zoals Distrikt Nørrebro, dragen bij aan de aantrekkelijkheid van het winkelgebied in de binnenstad van Rotterdam.”

FORUM Rotterdam
FORUM Rotterdam, een gezamenlijk project van a.s.r. real estate, Multi Netherlands en Syntrus Achmea Real Estate & Finance in de binnenstad van Rotterdam. FORUM is een multifunctioneel concept en ligt tussen de belangrijkste winkelstraten, Coolsingel, Binnenwegplein, Lijnbaan en Beurstraverse. Het project omvat in totaal 64.000 m2 ruimte voor winkels, horeca, kantoren en appartementen.

The Sting Companies
The Sting opende zijn eerste winkel in 1982 en heeft inmiddels filialen in grote en kleine steden in Nederland, België en Duitsland. De keten, die naast The Sting ook de formules Costes, Distrikt Nørrebro en Cotton Club exploiteert richt zich op mannen en vrouwen en ontwerpt en produceert al haar collecties zelf waaronder de labels zoals Bien Bleu, Anti Blue, Hallinger, Seven Sisters en Ashes to Dust. De formule Distrikt Nørrebro is geïnspireerd op Scandinavische mode en minimalistische streetwear.

Nieuw Holland Vastgoed uit Rotterdam begeleidde deze deal namens Multi Netherlands en a.s.r. real estate. Lijnbaan 130 is eigendom van het ASR Property Fund NV. The Sting Companies werd bij deze transactie bijgestaan door KroesePaternotte.Vorige