a.s.r. real estate

a.s.r. real estate verhuurt eerste, derde en vierde verdieping van kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort

30-10-2019
a.s.r. real estate verhuurt eerste, derde en vierde verdieping van kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Mobility Office Fund verhuurovereenkomsten getekend voor de eerste, derde en vierde verdieping van kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort.

Het gaat om 276 m² op de eerste verdieping en circa 1.432 m² op de 3e en 4e verdieping van kantoorgebouw ‘Eempolis’ aan het Piet Mondriaanplein in Amersfoort. Eempolis is een hoogwaardig kantoorgebouw met verschillende huurders en ligt aan de noordzijde van het NS Station Amersfoort. Het gebied rondom het station kenmerkt zich door kantoren, woningen en winkels. Deze prominente locatie ligt centraal in de regio en is zowel goed bereikbaar met openbaar vervoer als met de auto. In totaal omvat het kantoor ca. 31.909 m² kantoorruimte, waarvan nog circa 3.529 m² kantoorruimte beschikbaar is voor de verhuur.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomsten namens de verhuurder a.s.r. real estate, in collegiale samenwerking met Comma Vastgoed. Schoeman Consultants trad op namens een van de huurders.

Vorige