a.s.r. real estate

Winkelcentrum ’t Hoge Veen in Den Haag krijgt nieuwe naam: winkelcentrum Leidschenveen

16-09-2019
Winkelcentrum ’t Hoge Veen in Den Haag krijgt nieuwe naam: winkelcentrum Leidschenveen

Tijdens de viering van het 10-jarig jubileum afgelopen zomer is de nieuwe naam met een bijpassend nieuw logo van het voormalig winkelcentrum ’t Hoge Veen onthuld. Vanaf deze zomer gaat het winkelcentrum verder als Winkelcentrum Leidschenveen. a.s.r. real estate kocht in 2017 namens het ASR Dutch Prime Retail Fund winkelcentrum ‘t Hoge Veen in Den Haag van CBRE Global Investors. De oude naam zorgde voor verwarring. Veel mensen dachten dat het winkelcentrum niet in Den Haag maar in Drenthe lag.

De nieuwe naam is passend voor de plek van het winkelcentrum: midden in het hart van stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg. Met een ruim aanbod van meer dan 30 winkels voorziet het ruimschoots in de dagelijkse behoefte van de bewoners. Het winkelcentrum beschikt tevens over een ruim parkeerterrein waar bezoekers de eerste twee uur gratis kunnen parkeren.

Tijdens de viering van het 10 jarig jubileum van het winkelcentrum onthulde Managing director Edwin van de Woestijne van a.s.r. real estate samen met stadsdeeldirecteur Petra Sevinga de nieuwe naam ‘Winkelcentrum Leidschenveen’. Na de onthulling konden de bezoekers tijdens het food evenement ‘Proef Leidschenveen’ kennis maken met de specialiteiten van de winkeliers en horecaondernemers.

Vorige