a.s.r. real estate

Intimissimi opent drie nieuwe winkels in panden van a.s.r. real estate

16-09-2019
Intimissimi opent drie nieuwe winkels in panden van a.s.r. real estate

In de zomer van 2019 heeft Intimissimi, het Italiaanse merk voor lingerie, ondergoed en nachtmode, winkelpanden op de Kalverstraat 55-59 in Amsterdam, De Passage 62F in Den Haag en op de Grote Staat 38 in Maastricht gehuurd. Deze huurovereenkomsten heeft a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Prime Retail Fund afgesloten. De winkelruimte in Amsterdam bedraagt circa 90 m2 en in Den Haag 132 m2. In Maastricht is de winkelruimte circa 40 m2 groot.

Herontwikkeling Kalverstraat
De winkelruimte op de Kalverstraat is onderdeel van de herontwikkeling van de voormalige, drie aaneengesloten winkelpanden aan de Kalverstraat 55-59. In deze herontwikkeling worden de drie winkelpanden samengevoegd en vergroot tot 2 grotere winkels. Naast de samenvoeging wordt er een nieuwe, bijzondere gevel gerealiseerd, naar ontwerp van Rijnboutt Architecten.

Den Haag
De winkelruimte in de Nieuwe Haagse Passage wordt na een verbouwing opgedeeld in twee aparte winkels. Hier komen Initimissimi en Calzedonia naast elkaar te zitten, ieder met een eigen entree. Naar verwachting openen beide winkels in het najaar van 2019 hun deuren voor het publiek.

Maastricht
De Grote Staat ligt in het kernwinkelgebied van Maastricht en huisvest bekende winkels, warenhuizen en modeketens. Enkele deuren verderop is eerder een Calzedonia winkel met Italiaanse been- en badmode geopend. Met de komst van de nieuwe Intimissimi winkel, het tweede merk van de Calzedonia Group, wordt een bredere collectie aan de doelgroep geboden.

Dit najaar nog meer winkels van Intimissimi & Calzedonia
De Calzedonia Group wil naast deze 3 winkels nog meer winkels in Nederland openen, waaronder in Amstelveen en Leidschendam. In totaal zullen er nog tien winkels van beide merken geopend worden voor het einde van 2019. Naar verwachting komen daar in 2020 nog meer winkels bij.

De huurovereenkomst in Maastricht kwam tot stand met hulp van Cushman & Wakefield namens a.s.r. real estate en KroesePaternotte namens Calzedonia. In Amsterdam trad Engelvast Makelaars voor a.s.r. real estate op en Cushman & Wakefield begeleidde Calzedonia. In Den Haag trad Colliers International voor a.s.r. real estate op en KroesePaternotte namens Calzedonia.

Vorige