a.s.r. real estate

a.s.r. real estate verhuurt zesde verdieping kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort

28-08-2019
a.s.r. real estate verhuurt zesde verdieping kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort

a.s.r. real estate heeft onlangs namens het ASR Dutch Mobility Office Fund een huurovereenkomst met Stichting Wilde Ganzen getekend voor kantoorgebouw Eempolis in Amersfoort. De huurovereenkomst betreft een verdieping van 670 m2 op de zesde etage van het gebouw.

Eempolis is gelegen aan de noordzijde van het hoofdstation van Amersfoort. Het gebied rondom het station kenmerkt zich door kantoren, woningen en winkels. Deze prominente locatie ligt centraal in de regio en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

Stichting Wilde Ganzen steunt samen met de lokale bevolking duurzame ontwikkelingsprojecten in armoedegebieden.

Comma Vastgoed adviseerde samen met JLL a.s.r. real estate bij deze transactie.

Vorige