a.s.r. real estate

a.s.r. real estate sluit nieuwe huurovereenkomsten af met The Sting Companies

26-08-2019
a.s.r. real estate sluit nieuwe huurovereenkomsten af met The Sting Companies

The Sting Companies heeft voor haar formules Costes en Distrikt Nørrebro weer twee langjarige huurovereenkomsten afgesloten met a.s.r. real estate. Dit keer voor Nieuwendijk 188-190 in Amsterdam en Diezerstraat 65 in Zwolle. Deze huurovereenkomsten heeft a.s.r real estate gesloten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. Eerder dit jaar huurde The Sting Companies ook Nieuwe Haagse Passage 62B in Den Haag van a.s.r. real estate voor haar formule Distrikt Nørrebro.

The Sting opende zijn eerste winkel in 1982 en heeft inmiddels filialen in grote en kleine steden in Nederland, België en Duitsland. De keten exploiteert naast The Sting ook de formules Costes, Distrikt Nørrebro en Cotton Club en richt zich op mannen en vrouwen. Zij  ontwerpt en produceert al haar collecties zelf waaronder de labels Bien Bleu, Anti Blue, Hallinger, Seven Sisters en Ashes to Dust.

Op de Nieuwendijk in Amsterdam zal Costes zich vestigen, het uitermate succesvolle modelabel voor de jonge zelfbewuste vrouw. In Zwolle komt op de Diezerstraat Distrikt Nørrebro. Distrikt Nørrebro is geïnspireerd op Scandinavische mode en minimalistische streetwear en zal medio 2020 in alle grote steden van Nederland haar nieuwe winkels gaan openen.

Nieuwendijk 188-190 in Amsterdam

Het pand op Nieuwendijk 188-190 wordt getransformeerd naar een zeer ruim winkelpand bestaande uit twee winkellagen achter een front naar ontwerp van architect Frederik Vermeesch van het ontwerpbureau Rijnboutt. De winkel met een totaal winkeloppervlakte van 1.400 m² wordt medio 2020 opgeleverd.

De Nieuwendijk heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan. De kwaliteit van de gebouwde omgeving is sterk toegenomen. Het gedeelte nabij de Dam kent met name door de realisatie van Nowadays, met huurders Primark, C&A, Zara en JD Sports, een duidelijk hogere footfall dan voorheen. De footfall zal waarschijnlijk nog verder verbeteren als Costes haar deuren opent voor het winkelend publiek.

Diezerstraat 65 in Zwolle

Het pand op de Diezerstraat 65 heeft circa 880 m2 winkelruimte en wordt tot de opening van de Distrikt Nørrebro winkel in 2020 gebruikt als outlet-en pop-up store. Zwolle heeft een ruim aanbod aan winkels, boetiekjes, gezellige restaurantjes en eettentjes. De grote winkelketens vind je voornamelijk in de Diezerstraat waaronder eveneens de filialen van The Sting en Costes.

In Amsterdam werd a.s.r. real estate vertegenwoordigd door Kokelenberg & Ouwehand Vastgoed Adviseurs en in Zwolle door Cushman & Wakefield. The Sting Companies werd in haar expansie ten behoeve van haar formules begeleidt door KroesePaternotte.

Vorige