a.s.r. real estate

a.s.r. real estate sluit huurovereenkomst met Blue Tomato voor de Kalverstraat in Amsterdam

29-08-2019
a.s.r. real estate sluit huurovereenkomst met Blue Tomato voor de Kalverstraat in Amsterdam

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst afgesloten met Blue Tomato voor de Kalverstraat 193. Het gaat om de voormalige Intertoys winkel van ruim 450 m² verdeeld over meerdere verdiepingen, waarvan de begane grond, 1e en 2e verdieping als winkel in gebruik worden genomen.

De Oostenrijkse retailer Blue Tomato, gespecialiseerd in skate-, ski- en surfartikelen, opent hiermee haar tweede fysieke winkel in Nederland. Het winkelpand ligt in de directe nabijheid van Nike Store Amsterdam, H&M en de recent gerenoveerde Kalverpassage. a.s.r. real estate is verheugd dat zij met de komst van Blue Tomato bijdraagt aan de diversiteit van het winkelaanbod in de binnenstad.

Opening donderdag 29 augustus

Blue Tomato bestaat al sinds 1988 en is opgericht door de voormalig snowboarder Gerfried Schuller. De boardshop heeft in totaal veertig filialen. Naast Nederland heeft het merk ook winkels in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland. “We zijn blij dat we na minder dan een jaar na de lancering in Utrecht onze aanwezigheid in Nederland kunnen versterken met een winkel in Amsterdam”, aldus CEO Adam Ellis. De winkel is vandaag feestelijk geopend.

KroesePaternotte heeft Blue Tomato geadviseerd.

Vorige