a.s.r. real estate

Met drie nieuwe huurders heeft a.s.r. real estate winkelcentrum Floriande in Hoofddorp volledig verhuurd

30-07-2019
Met drie nieuwe huurders heeft a.s.r. real estate winkelcentrum Floriande in Hoofddorp volledig verhuurd

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund drie nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor het winkelcentrum Floriande in Hoofddorp. Met deze transacties is het winkelcentrum volledig verhuurd. IJssalon Luciano Meesterlijk IJs, Happy Bodies lifestyle clubs en damesmode Style by Jen complementeren het gevarieerde aanbod van winkels. Eind vorig jaar zijn Action, Sushi To Go en Brainwash kappers hier gestart. Andere huurders zijn onder andere Albert Heijn, Dirk van den Broek, Hema, Etos, Kruidvat, Shoeby, Intertoys en Verhage.

Winkelcentrum Floriande bestaat uit 35 winkels, met in totaal ca. 10.000 m² winkeloppervlakte en omvat een gevarieerde branchemix van winkels, horeca en dienstverlening. In samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en de winkeliersvereniging is het plein van het winkelcentrum opgeknapt met onder andere een ruime vlonder om op te zitten en een nieuwe speeltuin voor kinderen.

Luciano meesterijsbereider
Luciano bestaat sinds 1996 en onder leiding van SVH Meester IJsbereider Luc Blok en maakt ambachtelijk ijs. Er zijn inmiddels meer dan 14 ijssalons in Nederland. Ze huren vanaf 1 juni Genderenplein 22 met een oppervlakte van 115 m2. Ondernemer Maarten Kroese biedt meer dan 30 verschillende smaken ambachtelijk ijs, inclusief lactose- en glutenvrij ijs. Ook voor ijstaarten en de allerbeste koffie kun je er terecht.

Happy Bodies als alternatief voor de reguliere sportschool
Happy Bodies huurt vanaf 1 juli 2019 Drongelenplein 50 met een oppervlakte van 180 m2. Happy Bodies is hét alternatief voor een reguliere sportschool met veilige volautomatische toestellen. Onder gemotiveerde begeleiding train je, minimaal 1x per 5 dagen en dat in slechts 35 minuten per keer.

Style by Jen nu ook als winkel
Style by Jen is sinds oktober 2018 een webwinkel voor damesmode. Vanaf 31 augustus 2019 opent Jenny de deuren van haar fysieke winkel aan het Genderenplein 1. Jenny haar motto is “Fashion and Feel Good!” Dat wil zij haar klanten graag meegeven.

Voor alle drie deze transacties heeft Oranjestate Vastgoed a.s.r. real estate ondersteund.

Vorige