a.s.r. real estate

Spaces huurt vanaf medio 2020 tweede locatie nabij Centraal Station Utrecht

01-05-2019
Spaces huurt vanaf medio 2020 tweede locatie nabij Centraal Station Utrecht

a.s.r. real estate verwelkomt, in opdracht van het ASR Dutch Mobility Office Fund, Spaces als nieuwe huurder van de Daalsesingel 51-71 in Utrecht. Spaces is aanbieder van inspirerende werkplekken, flexibele kantoorruimtes en moderne vergaderruimtes aan zelfstandige professionals en middelgrote (inter)nationale bedrijven. Het bedrijf heeft met ingang van medio 2020 een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 8.254 m² kantoorruimte en 100 parkeerplaatsen.

Martijn Roordink, CEO en co-founder van Spaces: “Wij zijn er trots op dat we naast Wonderwoods ten oosten, nu ook ten westen van het Centraal Station Utrecht een inspirerende werkomgeving kunnen bieden. Wij denken dat we met deze locaties goed kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar flexibele werkplekken centraal in het land. Zelfstandige professionals vinden bij ons een werkomgeving waar je je snel thuis voelt en waar je met like-minded mensen kunt werken en meeten. Ook de Daalsesingel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. We zullen deze locatie omtoveren tot een expliciete Spaces plek waar je echt prettig kunt werken. Kunst, planten, goeie koffie, het zijn allemaal onderdelen van ons flex concept.”

Pieter Vandeginste, fund director van het ASR Dutch Mobility Office Fund: “Deze huurovereenkomst bewijst eens te meer de kracht van onze strategie die zich volledig richt op het beleggen in kantoorgebouwen vlakbij mobiliteitslocaties. We hebben dit gebouw in 2017 aangekocht met het vooruitzicht om het in 2020 een nieuwe levensfase geven. De gevel zal worden vernieuwd en Spaces zal het pand van binnen grondig verbouwen, zodat het past bij hun concept. Na voltooiing van de verbouwing kunnen er zo’n 250 bedrijven werken en vergaderen op steenworp afstand van het belangrijkste mobiliteitsknooppunt van Nederland.”

Bij deze transactie kreeg Spaces advies van JLL.

Vorige