a.s.r. real estate

Lizzy Butink wint award voor ‘Duurzame 50 Young Professional’

11-04-2019
Lizzy Butink wint award voor ‘Duurzame 50 Young Professional’

Lizzy Butink, adviseur duurzaamheid bij a.s.r. real estate, was 1 van de 3 genomineerden voor de ABN AMRO Duurzame 50 Young Professional. Woensdag 10 april maakte de vakjury bekend dat Lizzy de award voor meest veelbelovende toekomstige groene leider heeft gewonnen.

ABN AMRO reikt jaarlijks 2 awards uit aan personen die het meest hebben bijgedragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving. De ABN AMRO Duurzame 50 is een award voor mensen vanaf 30 jaar, daarnaast is er een prijs voor personen tot 30 jaar, de zogenaamde Young Professionals. In de tweede categorie is Lizzy Butink, adviseur duurzaamheid bij a.s.r. real estate, de winnaar geworden. Zij kreeg de award woensdagavond 10 april uitgereikt tijdens het Green Tie Gala in de Rai Amsterdam. 

Lizzy is erg blij met de gewonnen prijs en ziet het als aanmoediging om door te gaan op de ingeslagen weg.  ‘Het is heel belangrijk voor grote bedrijven dat het management jonge mensen de vrijheid geeft om met verduurzaming aan de slag te gaan.’

Alle 50 genomineerden werden beoordeeld op 4 onderdelen: bijdrage aan het mogelijk maken van duurzame projecten, inzet bij duurzame initiatieven, actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren en initiëren van duurzame samenwerking. 

Lizzy won eerder de NRW-Nominatieprijs en de GRESB/Breeam Individual Leadership Award. 

Vorige