a.s.r. real estate

Kinderen in ganzenpas bij De Ganzenhoeve op landgoed de Goote Scheere

03-04-2019
Kinderen in ganzenpas bij De Ganzenhoeve op landgoed de Goote Scheere

Officiële opening Kidsbeweegroute

Op vrijdag 12 april vindt tijdens de Koningsspelen de officiële opening plaats van de Kidsbeweegroute op landgoed De Groote Scheere in Holthone. Dit gebeurt samen met 120 kinderen van de basisschool De Akker uit Gramsbergen.

De Kidsbeweegroute, een vastgelegd concept van Magda Mali, is een wandelroute van 1 km voor en door kinderen, langs de route staan borden met aanwijzingen. Op de borden staan kindertekeningen van dieren van het landgoed, educatieve weetjes en leuke beweegopdrachten. Door te dobbelen wordt de opdracht en route iedere keer anders.

‘Wij willen kinderen de natuur van landgoed De Groote Scheere laten beleven. Met de Kidsbeweegroute prikkelen we gezinnen om te bewegen in de buitenlucht’ vertelt Ryan Nijzink, rentmeester bij a.s.r. real estate. ‘Naast de Kidsbeweegroute hebben we vorig jaar een Verhalenpad van 5 en een van 7 km gerealiseerd. Het Verhalenpad vertelt de wandelaar over het verleden, het heden, de natuur en de cultuur van het landgoed. De routes stimuleren bewegen en geven op hun eigen wijze informatie over het prachtige historische landgoed. We zijn verheugd dat we dit namens a.s.r., eigenaar van dit landgoed, aan bezoekers kunnen aanbieden’.

Nadat op 12 april de officiële opening heeft plaatsgevonden is iedereen van harte welkom om te wandelen op de Kidsbeweegroute en op het Verhalenpad. Startpunt en eindpunt zijn bij pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Holthonerweg 9 te Holthone. Een goede locatie om de wandeling met wat lekkers af te sluiten. 

Vorige