a.s.r. real estate

a.s.r. real estate sluit overeenkomst met NIKKIE voor eerste vestiging in Den Haag

15-04-2019

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een huurovereenkomst gesloten met NIKKIE voor een winkelpand in het centrum van Den Haag. Het betreft een winkel in een gemeentelijk monument aan de Venestraat 39. De winkel heeft een oppervlakte van 410 m2. In het tweede kwartaal van dit jaar opent NIKKIE de deuren van haar eerste vestiging in Den Haag.

NIKKIE huurt 182 m2 op de begane grond, 118 m2 op de eerste verdieping en 110 m2 op de tweede verdieping. In de winkel worden onder andere de modemerken NIKKIE, kinderkledinglijn NIK&NIK en het luxe label FIFTH HOUSE verkocht.

De winkelruimte uit 1929 wordt eerst nog uitvoerig verbouwd. Elementen in de voor die tijd gangbare Art Deco stijl worden hersteld. Het betreft de gevel en de grote vide in de winkel met daklicht van glas in lood.

NIKKIE
NIKKIE werd in 2011 opgericht door eigenaresse Nikkie Plessen en is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal merk met 25 eigen winkels en in-store-shops bij grote nationale en internationale warenhuizen in Europa en Azië. De kracht van het merk NIKKIE ligt in het aanbieden van kwalitatieve high-end ontwerpen, gemaakt van luxe materialen met betaalbare prijzen.

Kokelenberg & Ouwehand heeft namens a.s.r. real estate de onderhandelingen gevoerd. Gofield&Only, exclusief adviseur van NIKKIE, heeft NIKKIE bijgestaan.

Vorige