a.s.r. real estate

a.s.r. real estate sluit huurovereenkomst met ASICS voor flagship store in Rotterdam

11-04-2019

ASICS opent een nieuwe flagship store met community sport room op de Lijnbaan 77 in Rotterdam. Deze huurovereenkomst heeft a.s.r. real estate gesloten namens het ASR Dutch Prime Retail Fund. De winkel ligt op een A1 locatie en heeft een totale oppervlakte van 504 m2, waarvan 171 m2 op de begane grond, 169 m2 op de 1e verdieping en 164 m2 in de kelder.

Consumenten kunnen in de winkel niet alleen de nieuwste ASICS collectie kopen, maar ook sporten in een speciaal ingerichte sport community room. Dit is een multi-inzetbare ruimte waar consumenten uiteenlopende sportlessen kunnen volgen. Van yoga tot een zelfverdedigingscursus en van circuit trainingen tot core stability oefeningen. Het concept brengt de filosofie van het merk, ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ in de winkel tot leven. Met de opening van de ASICS winkel volgt Rotterdam wereldsteden als Tokyo, Seoul, Brisbane, New York, Berlijn, Amsterdam en Londen. De opening van de winkel zal naar verwachting begin Q3 2019 plaatsvinden.

Marc Dinsbach, Marketing Director North ASICS: “Met onze nieuwe winkel zijn we er voor de lokale atleten, de startende hardloper, de tennisser, de sporter, maar ook voor een paar sneakers kan je bij ons terecht. We bieden niet alleen premium sportproducten aan, maar ook kennis en diensten. Daarbij brengen we sport letterlijk in de winkel met onze community room.”   

Boudewijn Vermeer, asset manager a.s.r. real estate: ‘’ASICS is een mooie toevoeging aan het huidige winkelaanbod op de Lijnbaan in Rotterdam. Met name de mix van consumeren en sporten is uniek. Wij zijn verheugd dit concept toe te kunnen voegen aan de portefeuille van het ASR Dutch Prime Retail Fund, het winkelfonds van a.s.r. real estate.’’

City real estate trad op als adviseur namens huurder ASICS. 

Vorige