a.s.r. real estate

Facilicom Solutions verlengt huurovereenkomst kantoor Willemswerf in Rotterdam

12-03-2019
Facilicom Solutions verlengt huurovereenkomst kantoor Willemswerf in Rotterdam

a.s.r. real estate heeft onlangs namens ASR Levensverzekering N.V. de huurovereenkomst met Facilicom Solutions met 10 jaar verlengd. Facilicom Solutions huurt 2.278 m² in kantoor Willemswerf, gelegen aan Boompjes 40 in Rotterdam. De huurovereenkomst wordt verlengd per 2021. 

Facilicom Solutions is één van de vijf divisies van Facilicom Group en een totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Facilicom Solutions verleent sinds 2011 integrale facilitaire diensten aan alle huurders van Willemswerf.

Willemswerf
Het karakteristieke gebouw met de diagonale knik is in de jaren ’80 ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist als hoofdkantoor voor Nedlloyd. Nadat Nedlloyd in 2005 werd overgenomen door Maersk verloor Willemswerf de status van hoofdkantoor en veranderde de functie van het gebouw van single-tenant naar multi-tenant. Het pand wordt momenteel per verdieping gerenoveerd. Naar verwachting is de renovatie in 2020 afgerond. 

Vorige