a.s.r. real estate

Start verhuur 41 huurappartementen The Beacons in Amsterdam

11-02-2019
Start verhuur 41 huurappartementen The Beacons in Amsterdam

Maandag 11 februari is de verhuur van de 41 huurappartementen The Beacons op het Zeeburgereiland in Amsterdam gestart, een project van a.s.r. real estate namens het ASR Dutch Core Residential Fund. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van The Beacons inschrijven.

The Beacons is gelegen vlakbij de ringweg A10, het openbaar vervoer en op fietsafstand van het centrum van Amsterdam. Het huurblok bestaat uit één-, twee- en driekamerappartementen variërend in gebruikersoppervlakte van 46 tot 87 m2. De appartementen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn voorzien van eigentijdse gemakken zoals elektrisch bedienbare zonneschermen en vloerverwarming. De appartementen beschikken daarnaast over een balkon of terras, luxe keuken, mooi sanitair en vloerverwarming en vloerkoeling.

The Beacons is een nieuw wooncomplex dat bestaat uit 63 koopappartementen en 41 vrije sector huurappartementen. Het complex met ondergelegen parkeergarage, dat in de avond toont als twee lichtbakens, is gelegen in de Sportheldenbuurt, aan de noordwestzijde van Zeeburgereiland. Om precies te zijn aan de Eef Kamerbeekstraat. Het appartementengebouw bevindt zich tevens naast het nieuwe en ruim opgezette sport- en speelpark in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland in Amsterdam. Het ontwerp van The Beacons komt van Paul de Ruiter Architects.

Vorige