a.s.r. real estate

Kruidvat opent winkel in winkelcentrum Castellum in Houten

21-02-2019
Kruidvat opent winkel in winkelcentrum Castellum in Houten

In April 2019 opent Kruidvat een nieuw filiaal aan Fossa Italica 55-61 in winkelcentrum Castellum in Houten. Deze huurovereenkomst heeft a.s.r. real estate namens ASR Dutch Prime Retail Fund afgesloten. Het betreft een winkelruimte van circa 400 m2. Hiermee is het winkelcentrum in Houten nagenoeg volledig verhuurd.

Voor de komst van de nieuwe Kruidvat zijn twee zittende winkeliers verplaatst. Bloemist Fiori Style is verschoven naar Fossa Italica 63 met een oppervlakte van circa 80 m2. Toko Castellum is verschoven naar Fossa Italica 65 met een oppervlakte van circa 80 m2. De twee winkels zijn volledig omgebouwd naar de nieuwste concepten. Beide ondernemers tekenden een nieuwe huurovereenkomst voor 10 jaar.

957ste Kruidvat filiaal in Nederland
Laurens Beukers, Real Estate Manager bij A.S. Watson Health & Beauty Benelux, het moederbedrijf van onder andere Kruidvat: ‘’Winkelcentrum Castellum in Houten stond al enige tijd bij Kruidvat op het verlanglijstje als één van de laatste witte vlekken in deze regio. Helaas ontbrak het al die tijd aan een geschikte winkellocatie die groot genoeg was voor de Kruidvat-formule. Met de komst van a.s.r. real estate als nieuwe eigenaar van het winkelcentrum ontstonden er nieuwe ideeën en mogelijkheden, met als resultaat dat Kruidvat medio april haar 957ste Kruidvat filiaal in Nederland op winkelcentrum Castellum zal gaan openen.’’

Winkelcentrum Castellum Houten
De komst van de Kruidvat is een aanwinst voor het tweede winkelcentrum van Houten, een belegging van het ASR Dutch Prime Retail Fund. Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 8.500 m2 met een grote overdekte parkeergarage, een goede bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod met sterke dag- en avondhoreca. Naast bijvoorbeeld Hoogvliet en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder een Etos, SNS en Big Bazaar. Ook speciaalzaken zoals Bakkerij Hogenboom, Peter Ultee Groenten & Fruit en The Readshop zijn goed vertegenwoordigd. 

Vorige