a.s.r. real estate

a.s.r. real estate verlengt drie huurovereenkomsten in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten

12-02-2019
a.s.r. real estate verlengt drie huurovereenkomsten in winkelcentrum Vleuterweide in Vleuten

a.s.r. real estate heeft namens het ASR Dutch Prime Retail Fund drie huurovereenkomsten verlengd in winkelcentrum Vleuterweide. De huurovereenkomst met fastfoodrestaurant Verhage voor circa 150 m2, gelegen aan de Middenburcht 162, is verlengd met tien jaar. Met het Griekse specialiteitenrestaurant Oniro is een verlenging van tien jaar overeengekomen voor circa 300 m2 aan de Zuiderburcht 6. Daarnaast is de huurovereenkomst met herenmodezaak Jones & Jones aan het Burchtplein 21 voor circa 120 m2 verlengd met vijf jaar.

Winkelcentrum Vleuterweide
Winkelcentrum Vleuterweide ligt in het hart van Vleuten (nabij Utrecht) en brengt onderwijs, retail, horeca, sport, werken, gezondheidszorg en cultuur bij elkaar. Naast bijvoorbeeld Lidl en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder Holland & Barrett, Pour Vous Parfumerie, Hunkemöller en Vero Moda. Ook speciaalzaken zoals Vishandel Tom Tuijp, Keurslager Rodenburg en Boekhandel Kees zijn goed vertegenwoordigd.

Vorige