a.s.r. real estate

a.s.r. real estate en de Bibliotheek Utrecht openen deuren 'Post Utrecht' voor pers

01-02-2019
a.s.r. real estate en de Bibliotheek Utrecht  openen deuren 'Post Utrecht' voor pers

Het voormalige postkantoor aan de Neude wordt verbouwd tot Post Utrecht. Het imposante gebouw in het hart van Utrecht krijgt een publieke functie met de nieuwe centrale bibliotheek, winkels, versmarkt, horeca en een fietsenstalling.

De verbouwing van het voormalige postkantoor aan de Neude is halverwege. Donderdag 31 januari mocht een grote groep pers, voorzien van een veilige helm en stevige schoenen, mee de bouwplaats op. Deze sneak preview was georganiseerd door a.s.r. real estate in samenwerking met de Bibliotheek Utrecht, die een prominente rol zal krijgen in het nieuwe Post Utrecht.
 
Tweehonderd bouwvakkers werken dagelijks aan de bouw van dit mooie project. De grootste vooruitgang vindt momenteel plaats aan de binnenkant van het gebouw. Overal wordt hard gewerkt; van sloopwerkzaamheden tot restauratie en aanbouw. Met een beetje fantasie lukt het om een beeld te krijgen van de nieuwe invulling van de ruimtes.
 
Frits Tonnaer, senior asset manager bij a.s.r. real estate, en Ton van Vlimmeren, directeur van de Bibliotheek Utrecht, ontvingen de pers in de directiekeet voor een korte introductie.
 
RTV Utrecht heeft een mooie compilatie gemaakt van de werkzaamheden op de bouwplaats. 
Vorige